image
Sursa foto: newsmaker.md

EXCLUSIVITATE: Interlopul Gheorghe Nazaruc, alias Jora, a fost extrădat astăzi din Ucraina autorităților moldovene

Interlopul Gheorghe Nazaruc, alias Jora, tot el Gheorghe Chelmescu și, după numele de rus, Gheorghi Orlov, își va petrece sărbătorile de iarnă în Republica Moldova. Ce-i drept, în izolator. Acesta a fost extrădat astăzi din Ucraina autorităților moldovene. Operațiunea a fost urmărită și filmată, de la distanță, la Vama Tudora, de o echipă Jurnal TV.

Rând pe rând, mai multe mașini ale poliției moldovenești au intrat în postul vamal în dimineața acestei zile. Sursele noastre susțin că Nazaruc, cunoscut ca fiind „mâna dreaptă” a capului lumii criminale Grigore Caramalac, a fost transmis autorităților moldovene în jurul prânzului.

O echipă Jurnal TV a urmărit procedura de extrădare de la distanță. În jurnalele de la 15:00, 17:00 și 19:00 de la Jurnal TV vor fi difuzate imagini de la fața locului, precum și informații actualizate vizând operațiunea care a avut loc.

Nazaruc a fost condamnat în Federația Rusă pentru atac armat. Cu aproximativ două luni în urmă, el a fost eliberat dintr-o închisoare din Rusia, iar în preajma alegerilor prezidențiale a venit, cu avionul, în Republica Moldova.

jorajora

Deocamdată nu se știe cu exactitate cum a plecat acesta din Moldova, dar sursele Jurnal TV susțin că, cel mai probabil, a ieșit prin frontiera verde moldo-ucraineană sau prin corupție. Cu câteva zile în urmă, ministrul de Interne, Pavel Voicu, declara, în cadrul unei conferințe de presă, că MAI nu știa în noiembrie, când interlopul a intrat în Moldova, că acesta are trei identități: Nazariuc, Chelmescu (după numele tatălui) și Gheorghi Orlov – numele de cetățean rus. Serviciul de presă al MAI ne-a comunicat că va reveni, în scurt timp, cu un comunicat în legătură cu acest subiect.

EXCLUSIVITATE! Interlopul Gheorghe Nazaruc, alias Jora, a fost extrădat astăzi din Ucraina autorităților moldovene

EXCLUSIVITATE: Interlopul Gheorghe Nazaruc, alias Jora, a fost extrădat astăzi din Ucraina autorităților moldovene Posted by Jurnal.md on Monday, 14 December 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: