image
Sursa foto: Getty Images

"Messi va pleca dacă nu acceptă asta!" Anunț ferm făcut de un candidat la funcția de președinte al Barcelonei

Viitorul lui Lionel Messi (33 de ani) la FC Barcelona continuă să fie incert, în ciuda faptului că a acceptat, în această toamnă, să rămână alături de formația de pe Camp Nou.

Deși a solicitat să plece de la Barcelona în ultima fereastră de mercato, în urma unor neînțelegeri cu conducerea, Messi a anunțat că își va respecta contractul, scadent în iunie 2021, fără a discuta despre o eventuală prelungire.

Emili Rousaud, fost vicepreședinte al clubului, în prezent candidat la funcția de președinte de la FC Barcelona, spune că Messi va fi nevoit să plece de pe Camp Nou dacă nu acceptă o reducere salarială la următorul contract, în contextul pandemiei de coronavirus.

"Va trebui să stăm de vorbă cu Messi și să-i cerem o reducere a salariului. Acum, la cum stau lucrurile, nu ne permitem. Îi vom cere să facă acest sacrificiu. Dacă nu acceptă asta, atunci va pleca", a spus Rousaud, pentru ARA, citat de Marca.

De la data de 1 ianuarie 2021, Messi poate negocia cu orice altă echipă, în condițiile în care contractul său cu FC Barcelona expiră la finalul sezonului. Deși este conștient de ceea ce înseamnă argentinianul pentru club, Rousaud spune că nu există o altă cale.

"Messi a scris cele mai importante pagini din istoria clubului. Trebuie să ne onorăm legendele, dar realitate asta este. Cred că trebuie să spunem lucrurile așa cum sunt.

Nu ne putem păcăli oamenii. Vom face toate eforturile necesare pentru ca el să rămână, dar vom pune mereu pe primul loc interesele clubului", a mai spus Rousaud.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: