image
Sursa foto: jurnal.md

Platforma „Pentru Moldova” prezintă dovada care demonstrează că nu este autorul unui amendament legat de piața farmaceutică

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” susține că nu este autorul unui amendament ce ține de piața farmaceutică despre care a vorbit într-un briefing o deputată PDM.

Platforma „Pentru Moldova” a publicat o reacție la acuzația deputatei PDM Ludmila Guzun, care susține că în spatele unui amendament legat de piața farmaceutică ar sta interesele deputaților Grupului „Pentru Moldova”. Amendamentul însă nu aparține deputaților „Pentru Moldova”, dar Guvernului.

„Prevederea despre care au vorbit astăzi deputații incompetenți ai PDM și anume oferirea accesului pe piață a medicamentelor neautorizate pentru studii clinice - chipurile fiind o schemă în scopul unor interese obscure, nici măcar nu ne aparține, autor fiind Guvernul, care a inclus această modificare în politica bugetar-fiscală”, se arată în declarația semnată de deputata Ruxanda Glavan.

Mai mult, prezintă și un demers adresat președintelui Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului, în care cere excluderea amendamentului respectiv.

DOC PMDOC PM

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: