O femeie a căzut 80 de metri în gol de pe o stâncă abruptă în timp ce încerca să își facă un selfie

O femeie a căzut 80 de metri în gol de pe o stâncă după ce a încercat să facă o fotografie unei priveliști pe un munte din Australia. Zona era împânzită de semne de avertizare și era cunoscută drept periculoasă, însă aceste lucruri nu au contat pentru turista în căutarea fotografiei perfecte, relatează CNN.

Foto: Profimedia Images

Rosy Loomba, în vârstă de 38 de ani, era în vacanță împreună cu soțul și copilul la Parcul Național Grampians din Victoria, Australia. Familia se afla la punctul de observare Boroka, o zonă abruptă pe o stâncă de pe care se pot vedea, panoramic, munții din jur și orășelul de la poale.

Polițiștii care au investigat cazul spun că femeia s-a cățărat dincolo de barierele de siguranță și a ignorat semnele de avertizare pentru a își face o fotografie pe stâncă. În timp ce își făcea fotografia, femeia s-a împiedicat pe stânca abruptă și a căzut în gol peste 80 de metri, citează Digi24.

Martorii oculari spun că au auzit țipetele femeii însă nu au putut face nimic pentru a o salva. Polițiștii și echipajele de urgență au reușit să recupereze cadavrul femeii după 6 ore de escaladat stânca abruptă.

Punctul de observație Boroka este un loc popular pentru fotografi și turiști, iar căutările pe Instagram sau alte rețele sociale arată și alți turiști care și-au riscat și își riscă viața din teribilism și încercarea de a obține selfie-ul perfect. Unii dintre ei se filmează făcând salturi cu spatele pe marginea stâncii.


Pub