(update) Persoana căzută în gol este o femeie de 38 ani. Victima nu a lăsat un bilet de adio

O persoană a decedat după ce ar fi căzut în gol de la etajul uni bloc de pe strada Albișoara din capitală. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic.

Foto: UNIMEDIA

(Update) „Informația de cădere de la înălțime a fost înregistrată la serviciul specializat 112 astăzi la ora 10.30. Imediat la fața locului, pe strada Albișoara , a fost orientată ambulanța și echipaj de poliție. La fața locului a fost stabilit că victima a decedat până la sosirea ambulanței.

Ulterior polițiștii au stabilit identitatea persoanei, este vorba despre o femeie de 38 de ani, care închiria pe adresa respectivă o locuință, la etajul 9, de unde și a căzut.

Preliminar, alte urme decât cele specifice căderii de la înalțime, pe suprafața corpului nu au fost depistate, de asemenea nu a fost găsit niciun bilețel. Pe acest caz se lucrează în continuare, pentru a stabili circumstanțele și daca victima ar fi căzut din neatenție sau s-ar fi aruncat în gol și cauzele care ar fi determinat-o la așa gest.

Potrivit ofițerei de presă, persoana ar avea 30 de ani, însă etajul de la care a căzut încă nu se cunoaște.

Poliția este la fața locului întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului tragic.

Revenim cu detalii.


Pub