(video) A întârziat 15 minute la întrevederea cu Iohannis de la Cotroceni, pentru că făcea un live pe Facebook: E vorba despre viitoarea senatoare din partea AUR

Pentru prima dată în istoria consultărilor cu partidele de guvernare din România, reprezentanții unui partid au întârziat la discuțiile programate privind desemnarea prim-ministrului.

Foto: curierulromanesc.ro

Liderii AUR au ajuns la consultări după aproape 15 minute de la ora la care erau programați. În tot acest timp, senatoarea Diana Șoșoacă a transmis live, pe Facebook.

La Cotroceni au venit George Simion, Claudiu Târziu, Dan Tanasă și Diana Șoșoacă. Duminică, liderul AUR a anunțat căîl va propune premier pe Călin Georgescu, fost director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă, scrie Digi24.

Anterior, Președintele României Klaus Iohannis a avut discuții cu delegația USR PLUS. La Palatul Cotroceni au venit Dan Barna, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache, Claudiu Năsui și Cosette Chichirău. Liderii Alianței au anunțat că îi vor propune președintelui Klaus Iohannis varianta Dacian Cioloș - premier. De asemenea, președintele român a avut întrevederi cu PL și PSD.


Pub