(video) Nu s-a mai întors acasă de o lună: O femeie din Călărași, căutată cu disperare de familie și rude

Tânăra care apare în imagini este căutată cu disperare de părinții ei de mai bine de o lună, dar și de rude, după ce s-a dus de acasă încă în data de 07 noiembrie și din acea zi este de negăsit.

Femeia din imagini locuia împreună cu părinții ei în satul Vărzărești, raionul Călărași, în acea zi a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva. O rudă de a tinerei a povestit că s-au adresat și la poliție și au încercat și cu forțele proprii să o găsească, însă, până la moment, fără niciun rezultat

Ruda a mai spus că aceasta are probleme de ordin neurologic și nu este pentru prima data când pleacă de acasă, însă anterior aceasta revenea la domiciliu maxim după patru zile.

Ludmila Bouroș are corpolența medie, ochii albaștri și părul blond. În ziua dispariției, ea purta o geacă gri de tip sport, blugi albaștri și adidași roșii.

Femeia nu are niciun document asupra ei. În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 282 045.

Orice informație poate fi utilă.


Pub