Cunoaște-o pe a doua vorbitoare a TEDxRoseValleyParkED, Corina Musteață

Corina Musteata

La noul eveniment TEDx, care va avea loc pe 23 ianuarie 2021 la Artcor, se va vorbi despre educație. În articolul de mai jos puteți face cunoștință cu a doua vorbitoare.

„Anul trecut, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, am decis să abandonez ideea de a studia în Franța, chiar dacă eram la cinci minute de aeroport…”

Continuarea și esența acestei istorii personale le vei putea afla chiar de la Corina – studentă la universitatea Sciences Po, activistă, câștigătoare a numeroase olimpiade și fondatoare a Consiliului Raional al Elevilor din Cimișlia.

Pentru spectatorii TEDxRoseValleyParkED aceasta a pregătit un discurs ce va aborda o temă foarte puțin descoperită și discutată în Moldova – posibilitatea unui gap year. Corina va analiza de ce aceasta este o opțiune validă pentru mii de elevi moldoveni, ce face un gap year special și va discuta despre stereotipuri și stigmatizări sociale legate de acest trend relativ nou pentru arealul nostru geografic.

Dacă ești un elev interesat de conceptul unui an academic liber, un părinte care încă nu și-a format o opinie clară despre opțiunea dată, sau un profesor gata să-și pună la îndoială propriile convingeri despre gap year, te invităm cu drag la evenimentul TEDxRoseValleyParkED.

Pentru a rămâne informat despre alte detalii ale conferinței, precum și pentru a descoperi lista întreagă de vorbitori, nu trebuie decât să apeși butonul „particip”.

Află aici mai multe detalii despre eveniment.

 Cunoaște într-un articol anterior și primul vorbitor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente