fbpx

„De la el cu mine poate apărea video din cluburi de noapte sau avioane private”. Usatîi, despre prietenia sa cu Plahotniuc

Invitat la emisiunea „În PROfunzime” cu Lorena Bogza, Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a declarat că în trecut a fost „în relații foarte bune” cu fostul președinte PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta a mai spus că obișnuiau împreună cu fostul democrat să meargă la evenimente și să călătorească uneori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Renato Usatîi a declarat că niciodată nu a ascuns relația sa cu Vlad Plahotniuc, susținând că în mai multe interviuri oferite între anii 2011-2013, anunța deschis că liderul PDM vine la evenimentele organizate de Renato Usatîi și viceversa.

„Toată lumea știe că de fiecare când veneam la Chișinău, eu mergeam în cluburile de noapte ale lui Plahotniuc. Cu Plahotniuc și cu mine poate să apară video în club de noapte sau cum urcăm într-un avion privat. Eu cu el am zburat și el cu mine a zburat de câteva ori”, a spus Usatîi.

De asemenea, liderul Partidului Nostru, susține că Plahotniuc ar fi făcut tot posibilul în favoarea lui Igor Dodon, încercând să îl scoată pe Usatîi din politica moldovenească.

„Ce război am avut eu cu Plahotniuc, știe toată țara. În 2014 el a făcut tot posibilul în favoarea lui Dodon ca eu să fiu scos. În 2016 a modificat vârsta la președinte. Era clar pentru mulți că nu poate fi înțelegere cu Plahotniuc acolo, dar politicienii noștri s-au folosit de asta, din păcate”, a mai adăugat Renato Usatîi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button