image
Sursa foto: jurnal.md

Filmările „La cârciuma de la drum”, pe ultima sută de metri; Imagini din culisele show-ului de Revelion pregătit de JurnalTV

Echipa de producție a filmului muzical „La cârciuma de la drum. Întoarcerea fiului rătăcitor” muncește cu toată dăruirea pentru ca în noaptea de Revelion telespectatorii Jurnal TV să aibă parte de cel mai tare show de televiziune!

„La cârciuma de la drum. Întoarcerea fiului rătăcitor”, după scenariul lui Anatol Durbală, se toarnă într-o locație superbă - la vinăria Asconi, satul Puhoi, raionul Ialoveni.

Acolo actorii și întreaga echipă de producție muncesc de cu zori și până-n noapte pentru ca telespectatorii să aibă parte de un produs original marca Jurnal TV în noaptea dintre ani, cu muzică autohtonă, voie bună și mult umor sănătos.

La realizarea show-ului de Revelion participă actori și interpreți consacrați din Republica Moldova, precum și vedetele Jurnal TV, care vor crea atmosfera de sărbătoare. Toate cu respectarea măsurilor de siguranță impuse pe timp de pandemie.

După câteva săptămâni intense de muncă, acum filmările sunt pe ultima sută de metri, iar producătorul general al Jurnal TV, Ana Danilescu, ne-a povestit despre ce urmează.

„Ne-au rămas căteva scene-cheie ce leagă firul filmului „La cârciuma de la drum. Întoarcerea fiului rătăcitor”. Geta Burlacu, în rolul Zoiței Fărocoastă, pregătește porțiunea dragostei, care încâlcește toate ițele și îi vrăjește pe cei ce îi ies în cale. Scena presupune o scenografie mai complicată, iar toată această misiune îi revine Angelei Cerap, o găselniță pentru Jurnal TV”, spune producătorul general al Jurnal TV.

„În seara dintre ani artiștii și actorii îndrăgiți vor interpreta piese alese din folclorul nostru. Dudui drăgălașe, flăcăi îndrăzneți, vizitii, vânători și coconi își dau întâlnire la Cârciuma coconului Porumbel, care este acum alta: mai mare, mai frumoasă, cam așa cum a descris-o Enache Ursu. Mai toți eroii sunt aici: Ioana, și Zoița cu Toader, și conu Pricochi Lupșa cu Domnica, și Vânătorii, și multe mândruțe frumoase. Coconul Pricoche Lupșa, cu acordeonul în gât, cântă, iar ceilalți dansează, chiuie și ciocnesc pahare”, ne-a mai împărtășit din atmosferă Ana Danilescu.

Rămâneți alături de Jurnal TV și în noaptea dintre ani!

cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma
cârciumacârciuma

Noutăţile partenerilor

comentarii: