image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Îndrăgitul serial „Italia, Patria Nostra”, la final; Nu ratați ultimul episod deseară, la Jurnal TV!

Sezonul doi al „Italia, Patria Nostra”, primul serial de comedie din Republica Moldova, se apropie de sfârșit. Duminică, la ora 22:00, urmăriți doar la Jurnal TV ultimul episod al serialului care a cucerit inimile moldovenilor!

După lansarea cu succes a primului sezon, sezonul doi a fost și mai așteptat, iar în afară de cei de acasă, serialul a fost urmărit intens de moldovenii din Marea Britanie, Italia, Franța, Rusia etc.

Milioane de oameni au urmărit „Italia, Patria Nostra” în direct la Jurnal TV, pe pagina de facebook a serialului, dar și pe canalul de Youtube.

„A fost o experiență extraordinară și anul trecut, și acesta. Am încercat un lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată - să scriu un scenariu pentru un serial, deci a fost o premieră extraordinară pentru mine. M-a învățat multe lucruri pe care nu eram sigur că aș putea să le fac. Acum m-aș apuca cu și mai mult încrederere de o eventuală continuare. Am avut satisfacția să ajungem la aproape un milion de vizualizări pentru un singur episod, la un moment dat, pe facebook, pe lângă urmăritorii de pe Youtube și audiența de la Jurnal TV. Acest lucru ne-a încurajat enorm de mult. Am înțeles ce i-a sensibilizat pe oameni și aș vrea să testez într-o continuare, dacă ar fi continuare. Deocamdată nu am decât satisfacția imensă că am reușit un lucru pe care nu credeam că îl pot face și că a ieșit ceva foarte bun, audiențele confirmând asta”, a declarat pentru Jurnal.md Constantin Cheianu, scenaristul serialului „Italia, Patria Nostra”.

Așadar, duminică, ora 22:00, fiți cu ochii pe Jurnal TV pentru a prinde deznodământul serialului și a afla ce se întâmplă cu personajele îndrăgite! Episodul îl puteți vedea online în direct și pe pagina de facebook a serialului „Italia, Patria Nostra”, dar și pe canalul de Youtube.

„Italia, Patria nostra” este primul serial TV de comedie din Republica Moldova, dedicat realităților și mentalităților din satul moldovenesc contemporan.
Serialul este realizat de Jurnal TV, cu susținerea IREX și a ambasadei SUA în Republica Moldova.

Prieteni, din păcate tot ce-i mai bun are și un sfârșit! 🙃 În această duminică, 13 decembrie, va fi difuzat ULTIMUL episod din sezonul doi al serialului "Italia, Patria Nostra". 🎬🎬🎬 Vă mulțumim că ați fost într-un număr atât de mare în fața micilor ecrane pe tot parcursul sezonului, vă așteptăm și în acest sfârșit de săptămână. 🤗 ✅ Serialul este produs și difuzat în cadrul proiectului Diversificarea Contentului de Divertisment, implementat de IREX in Moldova cu susținerea financiară a U.S. Embassy Moldova . Posted by Italia, Patria Nostra on Friday, 11 December 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: