Horoscop

Horoscop DUMINICĂ13 DECEMBRIE 2020. Moment special în dragoste!

Taur
Încearcă să fii cât se poate de chibzuit atunci când vine vorba de sectorul financiar, deoarece ai o lista mare de cumpărături și fonduri destul de limitate. Dacă reușești să pui deoparte ceva bănuți pentru mai târziu, ar fi minunat.

Gemeni
Vă pregătiți pentru un drum sau o plecare pe care o așteptați de mult timp. Fie că e vorba de o vacanță adevărată sau câteva zile de relaxare, acest timp va va ajută să va găsiți țelurile comune cu partenerul de viață.

Rac
Anumite documente trebuie citite cu atenție, mai ales că nu vrei să ratezi niciun termen limita. Atenți deci la neatenție, ia și fă o revizuire la tot ce înseamnă acte și plăți. În rest bucură-te de zi alături de cei dragi.

Leu
Anumite cheltuieli financiare sunt inevitabile, iar asta cumva va nemulțumește pe de-o parte, dar pe alta va aduce satisfacția lucrului bine făcut. Nu uita, ce dai cu inima, vei primi înzecit.

Fecioară
Atunci când vine vorba de carieră astrele va sutin, mai ales că aveți anumite motive pentru care să va mândriți. Incearcati să discutați cu oamenii care va aduc o energie pozitivă în viață voastră.

Balanță
Partenerul de viață are nevoie de susținerea și de atenția voastră, iar asta nu coincide neapărat cu planurile făcute de voi încă din timpul săptămânii. Este important să găsiți un echilibru în tot.

Scorpion
Sunteți puternici și rezistenți, iar anumite evenimente din ultimele săptămâna nu ar trebui să va mai afecteze în continuare. Dacă aveți un interviu important sau un examen, acesta ar trebui să fie de bun augur.

Săgetător
Anumite câștiguri sau măcar idei de a avea beneficii în viitor vin în drumul tău. Până atunci trebuie să faci ceea ce știi mai bine, adică să fii creativ și să îți asculți instinctul.

Capricorn
Acasă lucrurile sunt liniștite și partenerul de viață te susține în tot ceea ce întreprinzi. Nu ar strică să ieși la o plimbare sau să te bucuri de o întâlnire cu cei dragi.

Vărsător
Unele lucruri din trecut trebuie lăsate acolo și acceptate că acela a fost destinul lor. Întrebându-te ,,ce ar fi fost dacă,, nu te mai ajută cu nimic. Însă prezent însă poți schimbă multe, iar pentru asta îți vei mulțumi pe viitor.

Pești
Planurile de astăzi pot fi destul de relaxante, asta în cazul în care nu mai aveți ceva de făcut pentru serviciu. Faceți-vă ritualurile de frumusețe sau ocupati-va de cei dragi, astfel veți avea o zi frumoasă.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *