Omul de afaceri specializat pe piața nucilor, Dumitru Vicol, a decedat din cauza Covid-19

Omul de afaceri specializat pe piața nucilor, Dumitru Vicol, a decedat din cauza Covid-19. Despre deces a anunțat jurnalistul Anatolie Golea printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: infotag

Dumitru Vicol, producător și exportator de miez de nucă, directorul general al companiei „Monicol” SRL s-a stins din viață, la două săptămâni după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

„Nu pot reda prin cuvinte durerea imensă, provocată de pierderea bunului prieten - Dumitru Vicol... Atâtea ar fi de spus! Întâlnirile noastre de suflet, călătorii, peripeții, discuții la un pahar de vin sau Nimorinca... Exact acum 2 săptămâni vorbeam cu el, peste câteva zile după ce a fost internat in spital. Nici nu bănuiam ca poate fi ultima noastră discuție... Ca de obicei, era plin de optimism, încrezut ca peste câteva zile bate el covidul ăsta și ne vedem neaparat ca demult nu ne-am văzut (tot din cauza restricțiilor)[…]. Drum lin, Draga Prietene! Vei rămâne mereu in inimile noastre!”, a scris Anatolie Golea într-o postare pe Facebook.

Și Pavel Filip a postat un mesaj de condoleanțe în legătură cu moartea lui Dumitru Vicol.

„Dumitru a fost un OM adevărat. Un OM de omenie, cu bun simț, recunoscător, altruist, optimist, muncitor, un OM deosebit, un OM de mare cumsecădenie, un OM care face un bine fără să aștepte nimic în schimb. Mai presus de toate, era un familist exemplar, pentru el familia e sfântă. Soț iubitor, tată grijuliu, bunel darnic, prieten săritor la nevoie. Și așa va rămâne pentru toți cei care l-au cunoscut cu adevărat. Condoleanțe celor care vor învăța să trăiască fără Dumitru. Drum lin, dragă Dumitru.”


Pub