/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Donald Trump nu renunță. Scrie mesaje pe Twitter că a câștigat alegerile 

missing
12 decembrie 2020, ora 16:53

Președintele american în exercițiu Donald Trump susține în continuare că a câștigat alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, cu două zile înainte de reuniunea electorilor care urmează să desemnze viitorul președinte al SUA.

Numărătoarea voturilor îl arată câștigător pe candidatul democrat Joe Biden.

„Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare, dar vorbesc doar de voturile legale, nu de alegătorii falși și de fraudele care au plutit miraculos pretutindeni! Ce rușine!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Mesajul vine după ce Curtea Supremă a SUA a respins o încercare fără precedent a lui Trump de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale în patru state cheie.

Procesul intentat săptămâna aceasta de autoritățile din statul Texas a urmărit invalidarea rezultatelor din Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, state câștigate de președintele ales Joe Biden, scrie digi24.ro.

Dar Curtea Supremă a decis că Texasul nu avea calitatea legală să intervină în organizarea alegerilor în alte state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram