(video 18+) Imagini noi de la accidentul din Sîngerei: Momentul în care mai multe persoane încearcă să scoată victima din mașină

Oamenii legii au publicat noi imagini de la accidentul de la Sîngerei, de acum câteva zile, soldat cu un deces. Din imagini se vede cum niște tineri încearcă să scoată victima din mașină.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.

Șoferul care ar fi fost implicat în accidentul din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, unde a lăsat victima moartă în mașină și a fugit de la fața locului, a fost reținut de poliție aseară, 11 decembrie.

nărul care ar fi plecat de la locul accidentului, produs acum 3 zile la Sîngerei și ar fi lăsat o femeie să moară, a făcut primele declarații pentru jurnaliștii de la nordnews.md. Acesta susține că nu este vinovat de producerea accidentului, iar în momentul impactului nici nu se afla la volan. Mai mult, acesta a spus că victima era cea care conducea mașina, aflându-se în stare de ebrietate.

O femeie, care era pasagera unui automobil, ce s-a izbit violent de un pilon, Sîngerei, decedat pe loc. Accidentul a avut loc la data de 9 decembrie, iar șoferul autovehiculului de model Opel Zafira a fugit de la locul accidentului, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a IP Sîngerei, Ina Moscaliuc.


Pub