Schimb de „amabilități" dintre Tauber și Alaiba pe Facebook: Ce acuzații își aduc deputații

Schimb de replici între deputații Marina Tauber și Dumitru Alaiba. În timp ce noua șefa a Comisiei mediu și dezvoltare regionale din Parlament, Tauber îl compară pe Alaiba cu o rasă de câine, deputul PAS spune că doar la grădiniță și în clasele primare se lua de numele altor persoane cu rime și schimonosiri, iar Tauber nu face altceva decât să dea dovadă cam de acelaşi nivel de inteligență ca un copil de clasele primare.

Foto: UNIMEDIA

„Am un cunoscut Alabai. El - mare, frumos, bun, recunoscător și cel mai important - deștept. Chiar dacă nu poate vorbi și discuta pe facebook. Păi, Alaiba, tu ești complet opusul acestui prieten al meu. Îi ocupi locul în Parlament. De la prietenul meu Alabai ar fi mai mult folos în Parlament. În orice caz - nu atât de rău ca tine. Deșteptul Alabai fără obișnuite vicioase e mai bun decât un Alaiba prost”, a scris Tauber într-o postare pe facebook.

În replică, Alaiba spune că la grădiniță și în clasele primare se lua de numele altora „cu rime şi schimonosiri”.

„Doamnă Tauber. Eu am multe obiceiuri proaste, dar să fur miliarde nu e printre viciile mele. Locul "liderului vostru domnul preşedintele Ilan Şor", cum îl proslăviți dumneavoastră în discursuri, este la puşcărie. Punct. Eu mă luam de numele altora cu rime şi schimonosiri cam pe la grădiniță şi în clasele primare. Ajunsă în parlament pe bani furați, doamna Tauber dă dovadă cam de acelaşi nivel de inteligență ca un copil de clasele primare. Mă uit la voi de doi ani şi mă tot întreb cum au putut oameni cu un aşa nivel de inteligență fura un miliard? Unica explicație 100% logică care se impune - voi chiar nu aveați idee ce făceați. S-au folosit de voi şi de semnăturile voastre cei de mai sus ca voi, inclusiv "liderul vostru". Aşa ați nimerit în Kroll. Şi nici acum nu vă dați seama de gravitatea situației în care sunteți. Pentru că nu la toți le e dat. PS: iar aceşti pantaloni verzi devin tot mai vestiți, văd că”, a comentat Alaiba.


Pub