Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Captură de droguri ușoare la…

Captură de droguri ușoare la Soroca. Câinele de serviciu Amy a descoperit peste 400 de grame de marihuana într-un stup de albine

Descindere a polițiștilor de frontieră ai Direcției regionale Nord în satul Cerlina din raionul Soroca. Potrivit unui comunicat al serviciului de relații publice a instituției, oamenii de ordine au descins la 2 gospodării din localitate unde aveau informații că mai multe persoane erau bănuite că ar păstra și comercializa substanțe narcotice.

Astfel, polițiștii de frontieră ajutați de câinele de serviciu Amy au depistat și ridicat conform procedurii legale aproximativ 400 grame de masă vegetală, asemănătoare cu marijuana.  Aceasta era ascunsă într-un stup de albine la una din gospodării.

„Substanțele ridicate urmează a fi supuse expertizei pentru stabilirea componenței chimice. În privința persoanelor bănuite în săvârșirea infracțiunilor se desfășoară acțiuni de urmărire penală, iar dacă acestea vor fi găsite vinovate, riscă închisoare de până la zece ani, conform Codului Penal al Republicii Moldova”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.