fbpx

Crimă teribilă la Comrat: O tânără și-ar fi înjughiat mama de mai multe ori după o ceartă. Care a fost motivul neînțelegerii

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta ar fi fost înjughiată de către fiica sa, în vârstă de 21 de ani. Cadavrul a fost decoperit noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar, se cunoaște că victima este o femeie de 40 de ani. Sursele deschide.md susțin că tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic.

Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, ar fi luat un cuțit de bucătărie și ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-ar fi smuls inima din piept și ar fi aruncat-o în apartament. După crimă, fata a fugit la un amic, însă a fost reținută de polițiști.

Aceasta a fost escortată la inspectorat. Este de menționat că tânăra este consumatoare de droguri, iar în prezent, pe numele ei a fost pornită o cauză penală și a fost reținută pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button