(video) 19 persoane, cautate luni la rând de poliție pentru diferite infracțiuni, au fost reținute

Poliția capitalei zilnic 24/24 de ore, recționează și intervin prompt la apelurile cetățenilor. Echipele mobile a BPRO din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău timp de trei săptămâni au reținut mai multe persoane căutate luni la rând pentru diferite infracțiuni.

Astfel, în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie, în vederea asigurării ordinii publice şi combaterii criminalităţii stradale echipele mobile ale BPRO din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au intervenit prompt la 3 540 apeluri efectuate de către locuitorii Capitalei, fiind solicitaţi la cercetarea diferitor infracţiuni sau incidente. În cadrul instructajelor polițiștii sunt instruiți cum să reacționeze la solicitările cetățenilor, totodată șă fie prudenți unde persoanele sunt suspecte la infecția cu COVID-19.

Echipajele mobile ale BPRO au realizat 47 de reţineri fiind localizaţi şi reţinuţi autorii şi complicii lor în număr de 59 de indivizi.

În cadrul acitvităţilor de patrulare a străzilor şi curțile blocurilor de locuit, echipajele BPRO au intervenit şi au contribuit la descoperirea a 11 cazuri de furt, 1 caz de jaf, 17 cazuri legate de droguri, 14 acte de hiliganism, 1 caz de violare de domociliu și o violență în familie.

Totodată de către echipajele BPRO în urma patrulării prin curțile blocurilor de locuit și străzile din municipiului Chișinău, au fost reținuți 135 de contravenienți, 19 persoane aflate în urmărire penală pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni, 13 persoane ca debitori de stat, 21 persoane aflate în căutare.


Pub