18:16:37 25.04.2024
Stiri

Ilan Șor îi răspunde dur „ipocritului” și „uzurpatorului” Filip: „Mai întâi arunci CURCANI în curtea lui Dodon, iar apoi împreună cu acesta îi coaceți pe grătar…”

Actualitate 11.12.2020 11:50 Vizualizări2088 Autor: Ziarul National
Ilan Șor îi răspunde dur „ipocritului” și „uzurpatorului” Filip: „Mai întâi arunci CURCANI în curtea lui Dodon, iar apoi împreună cu acesta îi coaceți pe grătar…” Facebook


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a lansat mai multe acuzații grave la adresa lui Pavel Filip, președintele PD. Șor afirmă că Maia Sandu îi datorează lui Filip faptul că și-a construit o carieră politică fulminantă, iar asta pentru că și-a construit discursurile publice pe schemele de corupție ale fostului premier Pavel Filip.

„Dacă nu ar fi fost Pavel Filip, Maia Sandu nu ar fi devenit niciodată politician și, respectiv, președinte. Anume numirea nocturnă a Guvernului în frunte cu Filip a provocat revolte masive în care Maia Sandu s-a remarcat ca lider vizibil. Pe demascarea schemelor de corupție ale lui Pavel Filip și-a construit agitația electorală și propaganda Blocului ACUM în campania pentru alegerile parlamentare din 2019”, scrie Șor într-o postare pe Facebook.

Liderul Partidului „ȘOR” mai notează că activitatea de „uzurpator” a lui Filip din 2019 a contribuit la creșterea ratingului politic al Maiei Sandu.

„Anume acea tentativă de lovitură de stat și acel moment au făcut-o pe Maia nu doar premier, ci și lider recunoscut al forțelor de dreapta. După distrugerea coaliției, anume Pavel Filip a fost cel care le-a întins o mână de ajutor socialiștilor, iar acest fapt a servit drept dovadă incontestabilă că agenda oligarhică a fost preluată de noua putere. Datorită lui Filip, Maia s-a pomenit în opoziție la timpul potrivit”, notează Ilan Șor, subliniind că Sandu îi datorează lui Filip „cariera sa politică fulminantă”.

Șor menționează că, acum, Maia Sandu „îl încălzește pe Filip la sân”, acesta fiind un gest de recunoștință: „Este ea o fătucă nemiloasă, dar binele îl ține minte”.

În postare, Ilan Șor se referă și la situația din PD. „Declari că ei sunt intimidați. Tu însuți ești o sperietoare! Membrii PD nu mai pricep care este politica PD. Mai întâi, aruncăm curcani în curtea lui Dodon, iar apoi îi coacem pe grătar alături de Dodon. Petrecem un an în coaliție cu socialiștii, iar apoi participăm la proteste antisocialiste și anti-Dodon. Încercăm s-o eliminăm pe Sandu din funcția de premier, iar apoi facem coaliție cu ea. Filip, tu nu ești nici măcar o giruetă, ci o elice pe lamele căreia a fost aruncat rahat. Ai împroșcat totul în jurul tău cu rahat și tu mai vrei ca oamenii să rămână alături de tine și să se prefacă că adulmecă arome de lăcrămioare?”, a continuat Șor.

În încheierea postării, Ilan Șor sugerează că în scurt timp cariera politică a lui Pavel Filip se va termina.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md