04:41:17 19.04.2024
Stiri

Dodon se declară ÎMPOTRIVA scoaterii gardului din jurul Președinției: „Voi încercați să creați ceva, să construiți ceva, nu să distrugeți. Dacă scoateți gardul, viața o să devină mai bună?”

Actualitate 11.12.2020 12:20 Vizualizări1669 Autor: Ziarul National
Dodon se declară ÎMPOTRIVA scoaterii gardului din jurul Președinției: „Voi încercați să creați ceva, să construiți ceva, nu să distrugeți. Dacă scoateți gardul, viața o să devină mai bună?”


Președintele ales, Maia Sandu, a reiterat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că se va ține de cuvânt și va scoate gardul din jurul Președinției, așa cum a promis în campania electorală. De partea cealaltă, Igor Dodon se declară împotriva acestei inițiative.

„Care e sensul să te apuci acum să scoți gardul de la Președinție? Casa Albă, de exemplu, americanii, da… Ce, Biden devine acum președinte și se apucă de scos gardul de la Casa Albă? Cui îi încurcă gardul acesta? Nu eu l-am instalat, apropo. Gardul acesta e instalat de Voronin în 2009, după 7 aprilie. Doamna președinte spune acum că vrea să-l scoată. De distrus multă minte nu trebuie”, a spus astăzi Dodon.

Acesta consideră că Maia Sandu ar face bine să creeze ceva, nu să distrugă.

„Voi încercați să creați ceva, să construiți ceva, nu să distrugeți. Dacă scoateți gardul, viața o să devină mai bună în R. Moldova? În primul rând, trebuie să cheltuiți bani pentru scoaterea acestui gard. Mai bine pe banii aceștia faceți altceva. Nu știu ce vor face cu gardul, dar acesta e populism ieftin. E mai ușor de distrus, dar mai greu de creat. Noi am fost cei care au creat. Am reparat clădirea, am creat. Acum să vedem de ce sunt capabili cei care vin după noi”, a punctat Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md