Conferința Internațională „Securitatea economică în contextul dezvoltării durabile”

2 (1)

În Academia de Studii Economice a Moldovei se desfășoară Conferința Internațională științifico-practică „Securitatea economică în contextul dezvoltării durabile”.

Organizatorii conferinței, Departamentul „Teorie și Politici Economice” au convocat în dezbateri științifico-practice reprezentanți ai mediului academic, businessului și instituțiilor publice, pentru a scoate în evidență pericolele existente pentru securitatea economică și căile lor de depășire. 

Evenimentul a fost deschis de TOMȘA Aurelia, dr., conf.univ., Șef Department Teorie și Politici Economice și a continuat cu mesajul de salut al Rectorului ASEM, Grigore BELOSTECINIC, dr.hab., prof.univ., academician, al Decanului Facultății Economie Teoretică și Aplicată din cadrul ASE București, Grigore PIROȘCĂ, dr., conf.univ., și al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu HAREA.

Invitatul special – Ion STURZA, Președintele fondului de investiții Fribourg Capital, Președintele Asociației pentru Politică Externă a vorbit despre „Securitatea Economică a Republicii Moldova în context geopolitic. 

La moment sunt în desfășurare lucrările conferinței, împărțite în patru secțiuni:

1. Securitatea economică la nivel național.
2. Securitatea economică la nivel de business.

III. Securitatea economică la nivel de individ

1. Securitatea informațională.

La lucrările conferinței participă în jur de 100 de cercetători și practicieni din nouă țări, inclusiv Moldova, România, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Belarus, interesul față de acest eveniment fiind într-un număr mult mai mare – 237 de înregistrări. 

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente