image
Sursa foto: politia.md

A provocat un accident rutier, soldat cu un deces, și a fugit de la locul faptei; Bărbatul din imagine, căutat de polițiști

Un tânăr de 26 de ani este căutat de poliție, fiind suspectat că a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei femei, iar mai apoi a părăsit locul faptei, lăsând femeia moartă în mașină.

Accidentul s-a produs pe data de 8 decembrie, pe drumul local al satului Heciul Nou din direcția orașului Biruința, raionul Sângerei.

„Un bărbat în vârstă de 26 de ani, aflându-se la volanul unui automobil „Opel Zamfira”, având exces de viteză a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un pilon de tensiune înaltă, apoi s-a inversat. În mașină se afla o femeie de 35 de ani, care, în urma traumelor primite a decedat pe loc, iar șoferul a plecat într-o direcție necunoscută”, informează Poliția RM.

În context, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru localizarea bărbatului suspectat de accident. Acesta este dat în căutare națională, iar pe acest caz, au fost inițiate două cauze penale în baza articolelor 264 și 266 Cod Penal al RM.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 0(261)2-29-80, 069455235, 069041286.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

politia.mdpolitia.md

politia.mdpolitia.md

politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: