image
Sursa foto: foto simbol

Bărbat arestat, după ce fiul și fiica acestuia au fost găsiți decapitați în casa familiei

Un antrenor personal în vârstă de 34 de ani a fost acuzat, marți, că și-a decapitat fiul în vârstă de 12 ani și fiica de 13 ani, la domiciliul lor din California, relatează People.

Maurice Taylor sr, care lucrează la un centru de kinetoterapie din Santa Monica, a fost acuzat de două infracțiuni de crimă și abuz de copii în circumstanțe care ar putea provoca vătămări corporale mari, potrivit CBS Los Angeles și Los Angeles Times.

Fiul lui Taylor, Maurice Taylor jr, și fiica sa, Maliaka Taylor, au fost găsiți decapitați în casa familiei din Lancaster vineri dimineață. Potrivit comunicatului de presă din Los Angeles, Departamentul de pompieri din Los Angeles a răspuns vineri dimineață unui raport despre o posibilă scurgere de gaz la casa lui Taylor, după ce a primit un apel de la unul dintre clienții bărbatului.

Acesta a declarat că a fost îngrijorat după ce Taylor nu a reușit să trimită un link Zoom pentru o sesiune de antrenament programată. Pompierii ajunși la domiciliu i-au descoperit pe cei doi copii morți în casă. Taylor a fost arestat vineri sub suspiciunea de crimă, a raportat LA Times, scrie libertatea.ro.

Potrivit CBS Los Angeles, s-a ordonat ca suspectul să fie reținut, iar cauțiunea pentru acesta a fost stabilită la suma de 4,2 milioane de dolari. Dacă va fi condamnat, Taylor ar putea primi între 57 de ani și patru luni și închisoare pe viață.

Noutăţile partenerilor

comentarii: