(video) Traseele din nordul țării, transformate în patinoare. Zeci de mașini, oprite pe un traseu din Soroca, din cauza ghețușului

Zeci de mașini au fost oprite în această dimineață din cauza ghețușului format pe un traseu din Soroca. Potrivit unor imagini publicate pe rețelele de socializare, șoferii au fost opriți încă de la ora 07:00.

Ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, ne-a comunicat că în mai multe regiuni ale țării, inclusiv Soroca, se circulă cu dificultate.

„Drumul nu a fost blocat. Mașinile au fost trase pe dreapta și oprite astfel ca cei de la administrația drumurilor să poată împrăștia nisip pe traseu pentru a evita producerea accidentelor. O situație mai dificilă se atestă și la Florești și Edineț”, ne-a comunicat Golovco.

Un TIR s-a răsturnat într-un șanț în acestă dimineață pe traseul Chișinău-Hîncești, iar în capitală de cu seară au fost împrăștiați 95 tone de sare și cca 32 tone de material antiderapant, pe arterele capitalei și pe căile de acces spre suburbii.


Pub