(video) O femeie, jefuită pe o stradă din centrul capitalei, în timp ce se deplasa spre casă. Momentul, suprins de camerele de supraveghere

O femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost jefuită pe o stradă din centrul capitalei. Victima a rămas fără telefon mobil și două carduri bancare în timp ce se deplasa spre domiciliu, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere din preajmă. Poliția a reușit să identifice făptașul, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani din Hîncești, care nu se află la prima abatere.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 24 noiembrie, pe strada Crinilor. Victima a povestiti polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, un tânăr i-a sustras geanta în mod deschis și aplicând violență. În geanta se afla telefonul, model ,,Xiaomi Mi 8” și portmoneul cu 2 carduri bancare, prejudiciul total cauzat victimei fiind de aproape 10 mii lei.

Acțiunile tânărului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Hîncești, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Acesta nu este la prima abatere fiind judecat pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii și huliganism.

Conform legislației pentru infracțiunea comisă tânărul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani


Pub