Cunoaște primul speaker al conferinței despre educație TEDxRoseValleyParkED

IMG_4557

La noul eveniment TEDx, care va avea loc pe 23 ianuarie 2021 la Artcor, se va vorbi despre educație. Primul speaker pe care-l cunoaștem azi este Ștefan Popov.

„Un student citește îngrijorat cu voce tare o întrebare:
– Cum procedezi și răspunzi unui client care vine la cabinetul tău și zice că viața e penibilă?

Studentul exclamă nervos:

– Domn profesor, dar noi așa ceva nu am învățat!!!”

Consilier psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, cercetător în psihologie dar și autor de carte, Ștefan Popov își desfășoară activitatea în Republica Moldova fiind Preşedintele Centrului de Investigaţii în Ştiinţe Sociale.

Va păși pe scena TEDxRoseValleyParkED cu un discurs despre dimensiunile culturale ale educației și conceptul de „a învăța să înveți”. Reflecțiile sale sunt bazate pe una din cercetările realizate de Centrului de Investigaţii în Ştiinţe Sociale.

Știe că inovațiile tehnologice și procesele profesionale au o viteză de schimbare din ce în ce mai mare. Dar cum universitățile țin pasul cu aceste schimbări?  Ce ascunde în spatele ei expresia „noi așa ceva nu am învățat”? Cum îi pregătim pe studenți să se adapteze la schimbările permanente?

Răspunsurile la aceste întrebări, și nu doar, le veți găsi în discursul lui Ștefan Popov în cadrul evenimentului TEDxRoseValleyParkED. Pentru a urmări evenimentul nu trebuie decât să apeși butonul „particip”.

Află aici mai multe detalii despre eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente