Drumuri periculoase pe întreg teritoriul Republicii Moldova: 45 de autospeciale au patrulat de cu zor

Administrația de Stat a Drumurilor anunță că, pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate temperaturi scăzute. Iar de cu zor 45 de autospeciale au patrulat și participat la combaterea lunecușului.

Foto: asd.md

Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului au fost desfășurate pe traseele naționale din municipiul Chișinău, raioanele Cahul, Cantemir, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Briceni, Ialoveni, Glodeni, Rîșcani, Strășeni, Ungheni, Orhei, Rezina și U.T.A. Găgăuzia.

În procesul tehnologic au fost implicate 45 de utilaje speciale cu participarea a 42 de muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

drum / Sursa:fb/GBM

Administrația de Stat a Drumurilor îndeamnă șoferii să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, să apeleze la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.


Pub