Ştiri

Sursa imaginii: Facebook.com

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Economic

09 Dec. 2020 / 15:47

Alte 15 terenuri din Chişinău, scoase la licitaţie

Alte 15 terenuri din Chişinău au fost scoase la licitaţie. Primăria a organizat cea de-a doua procedură pentru închirierea unei locaţii pentru următorii cinci ani. La prima licitaţie au fost colectate peste 20 mii de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru dezvoltarea infrastructurii, relatează Moldova 1.

Antreprenorii susţin că metodă de organizare a licitaţiilor este transparentă, însă regulamentul ar trebui revizuit şi îmbunătăţit.

„Organizarea acestor licitaţii este o idee bună. Procesul este transparent, dar preţurile sunt foarte mari şi acest lucru nu avantajează deloc antreprenorii”, a menţionat Maxim Sachirciuc, antreprenor.

La concurs au participat 37 de antreprenori.

„Sunt puse la licitaţie amplasamnete, locuri pentru amplasarea ghereteor în parcuri şi străzi principale, scuaruri, 15 loturi în total. Au fost aprobate 80 de amplasamente de către Consiliul municipal”, a declarat Inga Ionesii, viceprimar de Chişinău.

Cea de-a treia licitație pentru obținerea locurilor de amplasare a gheretelor în capitală se va desfășura pe 15 ianuarie.

Comentarii