/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Gymkhana 2020 are în centrul atenţiei un Subaru WRX STI unic cu 874 CP

missing
08 decembrie 2020, ora 20:36

Subaru of America a anunţat acum câteva ore mult așteptata revenire la franciza video Gymkhana în parteneriat cu Hoonigan. Starul de raliuri şi rallycross a Subaru Motorsports USA, Travis Pastrana, a preluat volanul de la Ken Block. 

Acţiunile şi toate trucurile pe care le puteţi urmări mai jos au fost filmate în oraşul natal al lui Pastrana – Annapolis, Maryland – în centrul atenţiei fiind şi un WRX STI unic cu 874 CP, construit de Subaru exclusiv pentru acest film. În cadru mai apare şi noul BRZ. Citeşte continuarea şi vezi imaginile cu o adrenalină nebună, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram