image
Sursa foto: politia.md

Jaf la oficiul poștal din Drăsliceni: Doi tineri au furat bilete de loterie și bani // FOTO

Oficiul poștal din satul Drăscliceni, raionul Criuleni a fost jefuit de doi tineri în vârstă de 16 și 18 ani. Aceștia au furat din interior bilete de loterie și bani, fapt pentu care riscă până la patru ani de închisoare.

Cazul a avut loc la data de 26 noiembrie curent, poliția fiind alertată de către o angajată care a venit dimineața la oficiul poștal și a depistat geamul deteriorat. Clădirea nu avea supraveghere video și pază fizică.

Potrivit poliției cei doi tineri au pătruns în sediul oficiului poștal, unde au deteriorat lacătul agățător de la safeul metalic și au sustras bilete de loterie, opt pachete recomandate și 1.598 de lei. Prejudiciul se ridică la 12.511 de lei.

În urma acțiunilor de investigație, suspecții au fost identificați, iar în cadrul audierilor și-au recunoscut vina integral, declarând că au avut din timp o înțelegere de a pătrunde în sediu.

Ulterior, au dus bunurile într-o locuință părăsită și le-au împărțit între ei. O parte din bunurile sustrase au fost predate.

Totodată, după răzuirea biletelor de loterie, aceștia au obținut câștiguri bănești în sumă totală de 4000 de lei. Banii au fost cheltuiți pentru procurarea produselor alimentare, articolelor din tutun, alcool, jocuri online în internet cafe, etc.

Tinerii sunt cercetați în stare de libertate având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă sau pedeapsă închisoare de până la patru ani.

politia.mdpolitia.md

politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: