image
Sursa foto: facebook.com

Reacția clubului sportiv Codru Lozova în privința dosarului meciurilor trucate: „Susținem totalmente acțiunile CNA”

Clubul Sportiv „Codru Lozova” vine cu o reacție pe faptul cercetării celor 11 persoane, printre care șefi de cluburi sportive, directori de școli, jucători în dosarul meciurilor trucate. Reprezentanții clubului se alătură Declarației Federației Moldovenești de Fotbal, susținând în totalmente acțiunile CNA și dă asigurări că va colabora în continuare cu organele de drept abilitate pentru combaterea fenomenului meciurilor trucate.

Printre persoanele din domeniul fotbalului moldovenesc care sunt în prezent cercetate se numără și angajatul Școlii Sportive Specializate de Fotbal Nr 2, Denis Calincov, cu care „CS Codru” are un parteneriat la nivel de echipe de copii.

„Clubul Sportiv Codru Lozova este împotriva acțiunilor care duc spre intenția de a denatura rezultatul partidelor și evenimentelor sportive și susține toate investigațiile oamenilor legii. Federația Moldovenească de Fotbal susține totalmente acțiunile CNA și dă asigurări că va colabora în continuare cu organele de drept abilitate pentru combaterea fenomenului meciurilor trucate. În acest sens, FMF intenționează să semneze un Memmorandum cu Ministerul de Interne și alte structuri de forță abilitate să stopeze corupția din fotbal.

Potrivit „CS Codru”, în prezent antrenorul principal al echipei este Serghei Chirilov, iar partidele din Divizia Națională au fost conduse de pe banca tehnică de domnul antrenor Alexei Savinov.

Noutăţile partenerilor

comentarii: