(stop-cadru) Ion Ceban, cu degetul din mijloc în ecran: Au mamă procuror, tată procuror și arată asta poliției!

Primarul Ion Ceban a cerut explicații de la comisarul orașului de ce oamenii legii au venit în 20 de minute, după ce au fost chemați de edil în sectorul Botanică, unde un grup de tineri au „făcut mare dezastru”. Se pare că Ion Ceban i-a filmat și a cerut poliției să identifice tinerii și să-i tragă la răspundere.

Foto: captură

„Am așteptat 20 de minute ca să vină poliția. Apropiindu-mă de niște „hlandani” în zona Botanicii, unde aceștia au făcut un dezastru total. Nici nu trebuia eu să-i caut, ei erau acolo și arătau asta la poliție! Că ei au mamă procuror, tată procuror, mamă judecător nu știu ce mai au acolo. Am să vă transmit video și vă rog să-i găsiți, că ei sunt în fiecare seară acolo”, a declarat Ion Ceban, la ședința de ieri a Primăriei.

La rândul său, comisarul a explicat că polițiștii erau ocupați cu protestul de duminică din centrul capitalei, de aceea au reacționat cu întârziere.

Primarul Ion Ceban a avut parte de incidente după ce a mers în mai multe puncte din oraș care au fost amenajate în contexul sărbătorilor. Edilul spune că a văzut mai mulți comercianți, deși a fost interzisă amenajarea târgurilor de sărbători, din cauza situației epidemiologice: „Îmi spune că Nichita i-a permis, că el are „crâșă” la poliție și dacă ceva eu o să am probleme”, citează Ceban explicațiile unor vînzători ilegali.


Pub