(foto) O nouă pictură murală a apărut în capitală. Ce simbolizează imaginea

O nouă pictură murală a apărut în capitală. De această dată pictura a fost realizată pe gardul Regiei Transport Electric Chișinău. „Peretele care vorbește” fost inaugurat astăzi, în cadrul campaniei „16 Zile de Activism Împotriva Violenței în Bază de Gen” care se desfășoară în toată țara.

Foto: Primăria Chișinău

Pictura murală cu o suprafață de circa 700 m2, este dedicată solidarității în combaterea violenței împotriva femeilor și a fost realizată de către organizația „Urban Spirit Family”, în colaborare cu Regia Transport Electric Chișinău.

„Violenţa sub orice formă este condamnabilă. Actele de violență în bază de gen au un impact major asupra întregii societăți, iar autoritățile sunt responsabile de prevenirea și combaterea acestui fenomen. Considerăm extrem de importantă această inițiativă, precum și alte acțiuni de acest fel, realizate în bază de parteneriat, care are un mesaj puternic cu scopul de a sensibiliza opinia publică”, a menționat primarul Ion Ceban.

Proiectul este implementat în cadrul Campaniei „16 Zile de Activism Împotriva Violenței în Bază de Gen”, la inițiativa Entității Națiunilor pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN WOMEN) în Moldova cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

Pictură murală / Sursa:Primăria Chișinău
Pictură murală / Sursa:Primăria Chișinău


Pub