Participă la panelul de discuție „Privește-mă! Sunt queer: Scena queer de teatru și cinema din Moldova”

FIF Queer Voices organizează marți, 8 decembrie Panelul „PRIVEȘTE-MĂ! SUNT QUEER: Scena queer de teatru și cinema din Moldova”, în cadrul căruia se va discuta despre cultura queer de la noi. Ce practici culturale sunt sau pot fi prezente în spațiul nostru fizic sau online.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 15:00, iar doritorii vor putea urmări LIVE discuția și adresa întrebări în comentarii. Discuția va avea loc în limba română. Participantele și participanții vor fi anunțați în curând.

FIF Queer Voices, prin seria de evenimente de marți, vrea să pornească discuții despre cultura și identitatea queer din Moldova. „Ne dorim să aduce împreună cât mai multe persoane și identități din comunitatea din care facem parte și aliații noștri. Credem că, odată cu o vizibilitate mai mare a experiențelor noastre, cu informații reale de la persoane concrete, vom identifica multe lucruri comune, împreună, cu toții”, menționează organizatorii evenimentului.

Festivalul Internațional de Film Queer Voices este organizat de A.O. Moldox și Cinema Queer Stockholm, cu sprijinul financiar al Institutului Suedez și Ambasadei Regatului Țărilor de Jos. Partenerii festivalului: Centrul GDM, International Queer & Migrant Film Festival,
Ambasada Suediei, Centrul de Arte „Cocoșul Roșu”. Partenerii civici: A.O. Oberliht, Platzforma, Coaliția Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova. Partenerii media: Moldova.org, Moldova Liberă, Oameni și Kilometri, Diez.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.