01:04:48 25.04.2024
Stiri

FOTO // Cine ar fi autoritatea CRIMINALĂ, anunțată în căutare internațională, care a fost în ziua alegerilor în R. Moldova și ar fi fost gata să intervină în ajutorul unui candidat la prezidențiale ​

Actualitate 07.12.2020 12:39 Vizualizări2291 Autor: Ziarul National
FOTO // Cine ar fi autoritatea CRIMINALĂ, anunțată în căutare internațională, care a fost în ziua alegerilor în R. Moldova și ar fi fost gata să intervină în ajutorul unui candidat la prezidențiale ​


Mâna dreaptă a liderului criminal, Grigore KaramalaK, alias Bulgaru, a fost reținut de autoritățile din Ucraina, după ce a fost în R. Moldova în ziua alegerilor prezedințiale (15 noiembrie n.r.), deși era anunțat în căutare internațională, anunță Deschide.MD. Potrivit portalului, deputatul Alexandru Jizdan a făcut referire anume la această persoană astăzi, în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: Autoritățile CRIMINALE mișună în voie pe teritoriul R. Moldova, cu acceptul actualei GUVERNĂRI. Dezvăluiri INCREDIBILE făcute de Jizdan: „E un HAOST total. Membrii unor grupări criminale erau gata să vină în ajutorul unui candidat la prezidențiale…”

„Unii dintre acești lideri criminali, anunțați în căutare internațională, au intrat în R. Moldova nestingherit. Au stat în ziua alegerilor (pe 15 noiembrie n.r.), împreună cu alți membri ai grupărilor criminale, în restaurantele din nordul republicii. Au așteptat rezultatele alegerilor acolo. Erau gata să reacționeze, să vină în ajutorul unui candidat, în cazul în care acesta câștiga, dacă aveau să fie organizate proteste. Ulterior, această persoană a plecat din țară. Astfel, colegii noștri din Ucraina au reținut această persoană, care urmează să fie extrădată”, a anunțat astăzi Jizdan.

Deschide.MD menționează că Jizdan s-ar fi referit la interlopul Gheorghe Nazaruc, alias „Jora”, el fiind și mâna dreaptă a lui Karamalak.

Nazaruc a fost reținut în orașul Odesa, iar în ziua alegerilor acesta, împreună cu 40 de sportivi, ar fi așteptat rezultatele alegerilor prezidențiale în restaurantul „Vstrecia” din orașul Bălți.



Nazaruc, condamnat în Federația Rusă pentru atac armat, mai deţine un paşaport moldovenesc în care figurează cu numele Gheorghe Chelmescu, şi un paşaport eliberat de către autorităţile de la Moscova, în care apare oficial cu numele de Gheorghi Orlov.

CITIȚI și DEPUTAT: Un interlop apropiat autorității criminale Karamalak, aflat la Moscova, a intrat nestigherit, în perioada campaniei electorale, în R. Moldova pentru a INTIMIDA un concurent electoral în favoarea lui Dodon. A fost reținut în Ucraina

Mai mult, acesta ar fi fost eliberat dintr-o închisoare din Rusia acum o lună și a venit în R. Moldova pentru a destabiliza situația după alegeri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md