(video) „Noi trebuie să rămânem uniți.” Discursul Maiei Sandu în fața protestatarilor din PMAN

maia

Astăzi, în PMAN a avut loc un protest în susținerea Maiei Sandu. La acțiune, potrivit organizatorilor, s-au adunat peste 50 000 de protestatari, iar potrivit poliției, aproximativ 5 000. Maia Sandu a fost prezentă și a ținut o cuvântare în fața mulțimii.

„Dragi cetățeni, împreună am luptat pentru a le reda dreptul oamenilor la o viață normală, la un stat al tuturor, la o țară în care să ai încredere în ziua de mâine. Am luptat pentru a scăpa de hoții de la guvernare, care sărăcesc oamenii, care ne fac de rușine peste tot în lume, care ne alungă tinerii de acasă.

Răbdarea noastră este iarăși pusă la încercare. Noi am demonstrat că ne pasă de țară și de soarta noastră. Am ieșit în stradă, ani la rând, în lupta noastră împotriva hoților și ei nu ne vor opri aici. Vom merge până la capăt!

Singurul lucru prin care putem opri acest atac asupra cetățenilor sunt alegerile parlamentare anticipate. Cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate este demisia guvernului.”

Amintim că mii de cetățeni și simpatizanți ai partidelor din opoziția parlamentară au protestat duminică, 6 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Manifestanții au adoptat o rezoluție în care au solicitat organizarea alegerilor parlamentare anticipate și demisia executivului. Detalii, AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente