(video) Programul Youth Empowerment. Un teren abandonat din centrul satului Mândrești, Telenești, transformat în teren de joacă pentru copii

Parc-Mindresti-1582×791

Pe locul în care se acumulau gunoaie sau obiecte uzate au fost plantate flori și au fost instalate echipamente de distracție pentru copii. Ideea de a construi un parc i-a venit Svetlanei Eșanu, mamă și tânără interesată de viața comunității în care a crescut.

La implementarea proiectului au mai contribuit: Primăria Mândrești, AO Mândreșteanca, agenți economici din localitate, persoane din sat și din diaspora, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova. Suma grantului oferit de Centrul Media pentru Tineri a constituit 29 580 de lei.

Vezi și reportajul.

###

Programul Youth Empowrment face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii, cu și fără nevoi speciale, în luarea deciziilor și la solicitarea drepturilor pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente