(video) Nu mai știi ce să vizionezi? Regizorul Mircea Bobînă îți recomandă filme bune și, cel mai important, fără spoilere

ce sa vad

Hmmm… oare ce film să mai vizionez? Cu siguranță te-ai pomenit față-n față cu această întrebare, în special în ultima perioadă, când obligați de carantină, ne-am autoizolat. Filmele, într-adevăr, îți pot fi prieteni și companioni buni în timpuri mai dificile de singurătate. Dar ce să faci atunci când ai epuizat lista? Corect, să apelezi la recomandări!

Susține-l pe Mircea pe patreon.com sau buymeacoffe.com

Regizorul Mircea Bobînă a lansat de curând un canal de YouTube în care îți sugerează filme și seriale bune și, cel mai important, o face fără spoilere, astfel încât să nu-ți pierzi interesul față de pelicula prezentată.

Canalul de YouTube se numește „CE SĂ VĂD?”, iar la momentul de față, poți găsi 12 recomandări. Nu o să trebuiască să sacrifici mult timp pentru a înțelege dacă este potrivit filmul pentru tine sau nu, întrucât regizorul îți povestește „de ce ar trebui să vezi filmul” doar într-un minut și 30 de secunde.

Totodată, autorul menționează că pe canal vei găsi nu doar recomandări de filme, dar și recenzii, analize și știri din lumea cinematografică. Așadar, îți las mai jos câteva recomandări, iar pentru ca să ai mereu ce privi, îți sugerez să te abonezi la canalul de YouTube sau să urmărești pagina de Facebook a regizorului.

Apropo, dacă ești pasionat de filme cu adevărat bune, îți sugerez să tragi cu ochiul și peste cele cinci filme recomandate de regizorul Mircea Bobînă pentru cinemateca #diez.

Susține-l pe Mircea pe patreon.com sau buymeacoffe.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente