fbpx

video | Șor, despre protestul din PMAN: Fiecare deces de COVID-19 va fi pe conștiința Maiei Sandu

Liderul Partidului Șor o critică dur pe Maia Sandu pentru decizia de a organiza un protest pe timp de pandemie. Ilan Șor afirmă că președinta aleasă demonstrează „un nihilism revoltător și că ar trebui să-și asume eventualele decese din cauza COVID-19 și numărul de persoane infectate în perioada de după protest”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maia Sandu nici măcar nu a intrat oficial în funcție, dar a dat dovadă de un nihilism revoltător. În timp ce țara înregistrează antirecord după antirecord la infectări, ea a adunat oamenii în piață. Chipurile pentru „consultări”. Anume această acțiune – convocarea cetățenilor în plină epidemie – demonstrează că ea chiar și dacă are nevoie de o consultație, atunci de una exclusiv la un psihiatru”, a scris Șor pe Facebook.

Potrivit fostului primar de Bălți, la manifestația din PMAN au fost încălcate toate normele antiepidemice, nu a fost respectată distanța fizică, iar printre protestatari s-au numărat și multe persoane de peste 64 de ani – categoriile cele mai vulnerabile la virus.

Este, oare, Sandu gata să-și asume responsabilitatea pentru sănătatea lor? Iar pentru cei care vor fi infectați de către cei care ulterior vor reveni în localitățile din țară? Pentru mine este evident faptul că fiecare caz de deces de COVID-19, care va urma în perioada următoare, va fi pe conștiința ei. Dacă mai au sens aceste cuvinte pentru un cinic și nihilist precum este președintele ales”, a scris Ilan Șor.

Politicianul a publicat și un filmuleț la subiect:

Precizăm că Partidul Șor s-a expus în favoarea organizării alegerilor anticipate, însă opinează ca partidele parlamentare trebuie să se așeze la masa de discuții pentru a stabili data organizării scrutinului.

Amintim că duminică în centrul capitalei a avut loc un protest organizat de Partidul Acțiune și Solidaritate, liderul căruia este președinta aleastă, Maia Sandu. Printre revendicările manifestanților au fost demisia Guvernului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Organizatorii au anunțat că la protest au participat aproape 50.000 de oameni, însă potrivit datelor oficiale ale Poliției, numărul a fost de „aproximativ 5000” de manifestanți.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button