(video) Ce a rămas în beciul de la Condrița: Președinta a spus că nu merge încolo. Să las „tushonka” să se strice?

Șeful statului în funcție spune că a plecat deja de la Condrița, unde se află reședința de stat prezidențială. Igor Dodon spune că nu a luat nimic în plus cu el și a lăsat „totul în ordine acolo”. Șeful statului declară că Reședința de Stat trebuie păstrată, pentru întrevederi oficiale și pentru primirea delegațiilor străine și nu trebuie decisă o altă soartă, așa cum a anunțat președinta aleasă, Maia Sandu.

Foto: captură UNIMEDIA

„A zis că nu se duce la Condrița, ce să las să se strice acolo tushonka (n.n. conserve de carne înăbușită) sau ce mai este acolo? Glumesc desigur.

Ce a fost al nostru, cu soția am trecut la casa noastra. În rest e totul în regulă. Este pește în iaz, mult. Numai să nu se întâmple ca după Voronin, când umblau ceilalți și distrugeau tot.

Nu am luat niciun stilou de acolo, nicio țintă, din contra am adus. Am renovat. Îi urez succes și sănătate.

De privatizat, sunteți meșteri, de vândut, de distrus. Acest obiectiv trebuie să rămână pentru stat, nu pentru Dodon, Sandu sau alții. Acolo pot fi primite diferite delegații străine și, din câte cunosc, legea nu permite vânzarea acestui obiectiv”, a spus Igor Dodon.

Anterior, Maia Sandu a spus că nu va merge la reședința de la Condrița și va examina ce poate face cu acea clădire.


Pub