Pagina oficială a Municipiului Chișinău

APL Chișinău a scos la concurs mai multe funcții publice vacante

   2330

Primăria Chișinău informează că în prezent sunt scoase la concurs un șir de funcții publice vacante în cadrul subdiviziunilor municipale.

Cele mai multe poziții sunt anunțate pentru Direcția generală economie, comerț și turism a Consiliului municipal Chișinău, 9 unități, inclusiv o funcție de conducere (șef Secție analiză și dezvoltare durabilă).

Termenul - limită de depunere a dosarelor este data de 20 și respectiv, 21 decembrie 2020.

De asemenea, în perioada curentă mai sunt anunțate concursuri pentru funcții publice vacante în cadrul Direcției generale transport public și căi de comunicații și în Direcția generală finanțe. Iar recent au fost finalizate concursurile de profil în Direcția asistență juridică și în Direcția relații externe.

Primarul general, Ion Ceban, a făcut un apel către absolvenții instituțiilor de învățământ superior, dar și către specialiștii cu experiență, să depună dosarele pentru concurs și să se angajeze în cadrul structurilor municipale. „Aici puteți acumula experiență profesională și vă puteți afirma. Avem nevoie de specialiști cu viziuni noi, care să contribuie la schimbarea lucrurilor spre bine în municipiul Chișinău", a mai menționat edilul.

Informația despre funcțiile publice scoase la concurs este plasată pe pagina web oficială a Primăriei Chișinău „chisinau.md", la modulul „Informații/posturi vacante".