Partidul Unității Naționale se alătură protestului de duminică, la care se va cere dizolvarea parlamentului și alegerea unui legislativ nou

by D M
Distribuiti mai departe...

Partidul Unității Naționale se alătură protestului de duminică, la care se va cere dizolvarea parlamentului și alegerea unui legislativ nou. Liderul PUN, Octavian Țicu a făcut un apel în acest sens către susținătorii săi în cadrul unui briefing de presă.

„Adresez un apel cetățenilor Republicii Moldova să iasă masiv la protest și duminică să ne apărăm suveranitatea națională, libertatea și votul din 15 noiembrie. Să oprim deznaționalizarea, rusificarea și federalizarea RM, tocmai acele componente pentru care am luptat artunci când am ieșit din imperiul sovietic și care ne vor duce în spațiul de civilizație euro-atlantic. Duminică, ne vedem în Piața Marii Adunări Naționale”, a spus Țîcu.

Protestul anunțat de președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea loc duminică, 6 noiembrie, la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Oamenii sunt chemați să-și apere votul și propria voință, dar și pentru a cere organizarea alegerilor parlamentare anticipate. La protest și-a anunțat participarea și „Partidul Nostru” în frunte cu liderul formațiunii, Renato Usatîi. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.