fbpx

„Socialiștii vor să scoată tricolorul în afara legii”. Un consilier municipal din Bălți, acuzat că a arborat drapelul României de 1 decembrie

Sergiu Burlacu, consilier municipal la Bălți din partea Partidului Unității Naționale (PUN) susține că a fost informat de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie din Bălţi despre faptul că a fost depusă o plângere la Poliție, pentru a fi tras la răspundere pentru arborarea tricolorului în cadrul evenimentului din 1 decembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este un atac deschis din partea deputatului bălţean, Alexandr Nesterovskii, care de mai mult timp demonstrează slugărnicie față de interesele Kremlinului în Republica Moldova, având intenția de a repune în totalitate Republica Moldova la făgașul intereselor ruse”, spune Burlacu.

De asemenea, Sergiu Burlacu a spus că să te plângi Poliției pentru faptul că mai mulți au celebrat Ziua Națională a României și au fluturat cu tricolorul la Bălţi, este ca și cum ai ataca în instanță faptul că dragostea față de neam este sfidătoare pentru slugile interesului străin”.

Totodată, consilierul a făcut un apel către oamenii legii, îndemnându-i să nu cadă pradă presiunilor făcute de socialiștii lui Dodon, să stea alături de popor și interesul Național”.

În același mesaj, Sergiu Burlacu i-a chemat pe cetățeni să iasă masiv la protestul de duminică, anunțat de președinta aleasă, Maia Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button