fbpx

video | Clipurile virale din 2020, selectate de Google. Care ocupă primul loc

YouTube și-a făcut o tradiție din a publica în fiecare an o listă cu clipurile video care au făcut valuri în trending. Anul acesta nu este o excepție de la regulă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cazul în care nu știi ”ce a mers” pe YouTube în 2020, gigantul american din domeniul streamingului a publicat o listă cu clipurile virale din ultimul an. Multe dintre ele s-ar putea să-ți fie necunoscute și nu ajută nici faptul că acest top a fost creat pornind de la informațiile agregate în SUA. Având în vedere că în România ar fi inclus probabil doar o listă de manele, poți să te uiți la trendingul din acest moment și să consideri că numele de acolo nu au fost foarte diferite nici în urmă cu 6 sau 12 luni.

Dave Chappelle cu al său 8:46 este considerat clipul viral al ultimului an. Dacă nu l-ai văzut până acum, poți arunca o privire mai jos. Are 30 de milioane de vizualizări, iar având în vedere că nu este o melodie de 3 minute, performanța este greu de atins. Ca referință, numele clipului este o referință la durata în care a fost omorât George Floyd prin sufocare de către un agent de poliție în SUA cu genunchiul pe gâtul său.

În continuare topului, sunt vloggeri precum Mark Rober care a creat un sistem de hrănire a păsărilor, cu obstacole, ca să nu le mai poată fura veverițele hrana. O parodie la dezbaterea electorală realizată de SNL a fost, de asemnea în top. În același clasament poți vedea clipul realizat de NikkieTutorials în care reucunoaște că este transgender.

În top 10 trending pe 2020 realizat de YouTube îi mai găsești pe JeffreeStar, MrBreast, Minecraft Speedrunner vs 3 Hunters Grand Finale, Ricky Gervais cu monologul de la Golden Globes 2020, Stereotipuri de Carantină de la Dude Perfect și SomeGoodNews al lui John Krasinski. Toate clipurile menționate le poți vedea mai jos.

În ceea ce privește melodiile devenite virale în 2020, topul este dominat de hip-hop, piese precum Life is Good de Future ft. Drake sau Cardi B și Megan Thee Stallion – WAP.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button