image
Sursa foto: Getty Images

Bătaie mare pe Zidane! Francezul are cel puţin trei variante dacă pleacă de la Real Madrid. Unde poate ajunge

Presa din Spania scrie că Zinedine Zidane ar putea pleca de la Real Madrid. Francezul are însă de unde alege.

Viitorul lui Zinedine Zidane la Real Madrid ar putea depinde de următoarele meciuri. În ciuda faptului că oficialii blanco nu vor să se despartă de tehnicianul francez, o ruptură între Real Madrid şi Zidane este posibilă, în condiţiile în care Zizou ar alege el să renunţe la cârma echipei blanco.

COPE anunţă că Zidane poate pleca de la Real Madrid, doar în situaţia în care el alege să facă asta. Momentan, francezul se bucură de sprijinul conducerii clubului, care nu consideră că este potrivită o demitere a tehnicianului care a scris istorie pe Bernabeu, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Francezul nu duce oricum lipsă de oferte. Presa spaniolă scrie că tehnicianul are cel puţin trei opţiuni dacă o va părăsi în cele din urmă pe Real Madrid.

Prima dintre ele ar fi Manchester United, club care s-a mai interesat de serviciile sale şi în trecut. Zidane ştie că este dorit pe Old Trafford şi ar accepta o eventuală propunere din Albion, dar abia din stagiunea viitoare.

Paris Saint Germain este o altă opţiune foarte posibilă pentru Zizou, în condiţiile în care şi PSG este un club care îl vânează pe Zidane de mai mulţi ani.

Juventus Torino, fosta sa echipă, aşteaptă de asemenea la cotitutură. Francezul a mai fost dorit la cârma echipei, iar posibilitatea ca Zidane să lucreze din nou cu Ronaldo, pare reală în condiţiile în care Pirlo nu livrează la nivelul aşteptat de oficialii torinezi.

Spaniolii scriu că naţionala Franţei şi Olympique Marseille sunt alte două posibile destinaţii pentru Zidane.

Dacă în cele din urmă, Real Madrid se desparte de Zidane, oficialii clubului blanco au două alternative imediate.

Prima, şi cea mai probabilă, este Mauricio Pochettino, fost finalist al UEFA Champions League cu Tottenham. Argentinianul a mai fost dorit pe Bernabeu şi înainte de al doilea mandat al lui Zidane.

A doua opţiune, este una de casă: Raul Gonzalez. Legenda clubului madrilen o antrenează acum pe Real Madrid Castilla, dar Florentino Perez nu vrea să-l arunce într-o luptă deja pierdută în acest sezon.

Alte variante vehiculate de presă sunt Massimiliano Allegri, Joachim Low şi Jose Maria Guti, care ar putea prelua echipa doar până în vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: