Expoziția foto cu medicii din prima linie de lângă Parcul Catedralei, vandalizată. Primăria de comun cu polițiștii caută făptașii

Mai multe fotografii cu medicii din prima linie, amplasate pe panorile pentru ziare din Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului, în adicacentul străzii Pușkin au fost distruse. Primăria municipiului Chișinău anunță că vor fi verificate înregistrările video din zonă pentru a identifica făptașii.

Foto: chisinau.md

Municipalitatea atenționează ca obiectivele recent reabilitate se află sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate.

Cele 150 de fotografii, ce reprezintă medici care luptă cu virusul Covid-19, au fost expuse de Hramul orașului.

Nu este prima dată când se vandalizează o expoziție fotografică cu medicii din prima linie. Pe 23 octombrie, imaginile vandalizate, cu mai mulți lucrători medicali care luptă în prima linie pentru a salva viețile oamenilor bolnavi de Covid-19, au apărut pe o rețea de socializare. Inspectoratul de Poliție Botanica s-a autosesizat și urmează să identifice persoanele pentru a fi trase la răspundere.


Pub