Maia Sandu: Următorul pas este curățarea Parlamentului. Anticipate!

by D M
Distribuiti mai departe...

Maia Sandu: „Guvernul lui Dodon trebuie să-și dea demisia. Demisia Guvernului și alegeri parlamentare anticipate! Noi cu dvs suntem puternici. Noi luptăm demult împotriva corupților și nu ne oprim aici. Am reușit să-l alungăm pe Plahotniuc, să-l dăm jos pe Dodon și o să scoatem toți hoții de la putere, pentru că noi suntem curajoși și puternici și vom merge până la capăt ca să construim țara în care să vrem să trăim.”

Dragi prieteni, vă rog să rămânem uniți, să nu fim dezbinați, pentru că ei s-au obișnuit să ne pună pe baricade, a spus Maia Sndu și a făcut o adresare către cetățeni în limba rusă.

„Dragi cetățeni, nu trebuie să ne lăsăm dezbinați. Noi toți avem un scop comun, să contruim o țară bună pentru oamenii onești. Am făcut un pas impoortant la aceste alegeri prezidențiale. Fac angajament să muncesc așa încât să putem îndeplini toate promisiunile, dar pentru a avea pensii mai mari și saleii mai bune, trebuie să scăpăm de hoți și asta o putem face împreună și la următorul pas, să scăpăm de hoții din Parlament. Anticipate!”, a fost cuvântul rostit de Maia Sandu, iar mulțimea a început să scandeze din urmă „Anticipate!”

„Guvernul lui Dodon trebuie să-și dea demisia pentru incompetență, bătaie de joc de oameni și pentru că promovează schemele de corupție. Demisia guvernului și alegeri parlamentare anticipate!”, a mai spus Maia Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.