(video) „Ceea ce s-a întâmplat astăzi este o dovadă în plus că în parlament s-a cuibărit un grup de infractori.” Maia Sandu îndeamnă oamenii din nou să iasă protest

Untitled

Președinta aleasă, Maia Sandu, îndeamnă oamenii din nou să iasă la un protest pașnic în Piața Marii Adunări Naționale în data de 6 decembrie pentru a scanda împotriva legilor adoptate azi de către noua majoritate formată din PSRM și Platforma „Pentru Moldova”. Totodată, ea a anunțat că, mâine, Partidul Acțiune și Solidaritate va contesta la Curtea Constituțională legile adoptate astăzi de către parlament.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi este o dovadă în plus că în parlament s-a cuibărit un grup de infractori care nu respectă nici constituția, nici legea și mai ales nu respectă poporul. Ei nu respectă alegerea poporului. Când parlamentul se întoarce împotriva oamenilor, acesta trebuie dat jos. Duminică, ieșim cu toții în Piața Marii Adunări Naționale să le spunem ce crede poporul”, a menționat Maia Sandu în cadrul unui briefing.

„Duminică, ieșim cu toții la vot pentru a spune ce vor oamenii. Oamenii cer un singur lucru, să nu mai fie furați”, conchide președinta aleasă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente