Coronavirus // Un nou antirecord absolut de infectări: 1.727 de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore. Fiecare al doilea test primar a fost pozitiv

Irina Odobescu
03/12/2020
Captură: MSMPS

Autoritățile au raportat, joi, alte 1.727 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus după efectuarea a 3.929 de teste, dintre care primar – 3.556. Din numărul total de cazuri, 10 sunt de import - cinci din România, două din Federația Rusă și câte unul din Ucraina, Danemarca și Irlanda.

În același timp, au fost raportate alte 105 cazuri de infectare a lucrătorilor medicali – 20 de medici, 63 de asistenți medicali și 22 de persoane din rândul personalului medical.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 112.307. Responsabilii din Sănătate au raportat că 302 pacienți sunt în stare extrem de gravă, dintre care 52 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Irina Odobescu
03/12/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii